Pieneman Wikkel- en Aandrijftechniek B.V.

Verkoop

Een breed assortiment

Pieneman Wikkel- en Aandrijftechniek B.V. is het bedrijf in de Kop van Noord-Holland waar u moet zijn voor nieuwe en op maat gemaakte elektromotoren. Dankzij ons brede assortiment, kunnen wij u altijd van dienst zijn. In ons assortiment hebben wij diverse elektromotoren (3 fase/1 fase), motorreductoren, generatoren, trommelmotoren, trilmotoren, ventilatoren, gelijkstroommotoren, pompen en elektrische aandrijvingen. Door snelle service zorgen wij ervoor dat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar zal komen.

Pieneman-opslag
pieneman-wikel-aandrijftechniek-018

Wij werken met de beste materialen

Wij werken enkel en alleen met de hoogste kwaliteit materialen, waardoor uw bedrijfszekerheid gegarandeerd is. Door de uitstekende samenwerking met onze toeleveranciers, kunnen wij voor u een zo kort mogelijke stilstand realiseren. Pieneman Wikkel- en Aandrijftechniek B.V. is de officiële dealer van Cantoni en CEMP motoren. Overige merken die wij onder andere leveren zijn Euronorm drivesystems, Rotor motoren, Varvel, Elsto, Van der Graaf trommelmotoren en Interroll trommelmotoren. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over onze partners en over de vele mogelijkheden.

Kwaliteit en sevice

Naast dat wij werken met hoogwaardige kwaliteit aan materialen is ook het werk van onze vakmensen van uitmuntende kwaliteit. Dankzij onze ruime ervaring weten wij wat voor uw bedrijf van belang is en dragen wij er zorg voor dat het door u gewenste product aan alle eisen zal voldoen. Wat wij verder voor u zullen verzorgen is duidelijkheid.

In de te verwachten levertijd van het door u gekozen product, maar ook in de prijs. Maatwerk is daarbij geen enkel probleem. Met de vakmensen waar Pieneman Wikkel- en Aandrijftechniek B.V. over beschikt is geen enkel probleem onoverkomelijk en zullen wij er zorg voor dragen dat de motoren binnen uw bedrijf zo spoedig mogelijk weer geheel vlekkeloos draaien.

pieneman-wikel-aandrijftechniek-verkoop-1
Pieneman-bedrijf-buiten

Alles is bespreekbaar

Soms is het zo dat er meer haast bij geboden is om een oplossing te vinden. U moet er namelijk niet aan denken dat bepaalde factoren binnen uw bedrijf stil komen te vallen. Bij nieuwe- en op maat gemaakte producten zit vaker een langere levertijd dan bij het wikkelen. Voor meer informatie over onze producten, staan wij 24/7 open voor uw vragen. Neem hiervoor contact op via telefoonnummer 0224-727011 of vul het contactformulier in. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren om al uw wensen te bespreken.